Tillfredsställda kvinnor mjölkar bättre

Gårdagens morgonrunda i någon minusgrad och flödande sol gav Gubben och hans hundar en riktig energikick. Gården städades och Urax rymde – e.g. gav sig ut på friarstråt. En vänlig bybo såg handgripligen till att den pilske jycken kom tillbaka – lika otillfredsställd som när han smet ut!

Annars är detta med tillfredsställelse en viktig fråga i byn. Speciellt sedan major Kronwreck konstaterat att tillfredställda pigor både ler bredare och mjölkar bättre än sina understimulerade systrar. Hur han kommit fram till denna sanning är höljd i dunkel men det är ju mycket annat också!

Problemet är att få karlarna villiga nog att bidra med sina insatser. De flesta skyr ju ansträngningar av alla de slag. Och inför dessa karlslokars förhoppning om att detta beteende ska bli ännu mer lönsamt har Kneplund & Lipponen återigen fått rycka in för att lösa problemet.

– Just nu testar vi en s.k. tillfredsmanick på pastorns piga och allas vår väna Fida, berättar uppfinnarna, och hittills ser resultatet lovande ut. Maskinen klarar av att både omfamna och stimulera på de rätta ställena…

27 tankar om “Tillfredsställda kvinnor mjölkar bättre

 1. Hej Gubben
  Citatet i en av länkarna: ”Som väljare gäller det att vara kritisk och granska vilken väg man tror är rätt”
  Ja, det är vad vi får göra. Ett val ändå mellan pest och kolera. Kanske dags att slopa blockpolitiken.
  Nisse

 2. Jag tycker att Frida borde veta bättre än att låta utsätta sig för diverse manickrar. Ska det vá, ska det vá enligt naturlagarna. Tester kan göras på råttor, dom är till för det.

  • Du har naturlig fallenhet för det logiskt självklara MEN i våran by speglar sig världen på lita annat sätt s.a.s. 😀 Men visst ser Fida lite nöjd ut ändå?

 3. Enl. DN, kommer 3 milj löntagare kommer att
  drabbas trots löften av de gröna röda.
  Fint att arbetslösheten har minskat så att fler kan
  bli drabbade av skatt.
  Bara en reflektion igen.
  ”Money makes the World go around”.
  Eller är det tvärt om?
  Man kan faktiskt undra.

  • Med en marginalskatt på dryga 62% blir vi överlägset bäst i världen. Det gäller att avråda barnbarnen från att studera och satsa på sin framtid.

   Annars är båda blocken ovanligt slarviga med utfästelser och mörkningar 😦

 4. Förresten, vad är det med Svenska Dagbladet nuförtiden? Inte nog med att de uppenbarligen har gjort som GT som heter GT i stället för Göteborgs-Tidningen så heter de nu tydligen SvD. Jag minns min barndoms besök hos farmor som abonnerade på Svenska Dagbladet och maken till stofil dagstidning fann man icke var som helst. Jag tror inte ens det fanns serier, möjligen ”Spara och Slösa”. Nu ser ”SvD” ut som reklam för något ambulerande tivoli. Vart ambulerar vi egentligen?

 5. Ja du Gubben, den här dagen var full av bidrag till spänning och tillfredsställelse, men jag känner mej faktiskt helt urmjölkad nu. Det är sanningen liksom. Orkar inte med nåra manicker alls! Inte minsta lilla raket ens…

 6. Janna je re då ba snusk å elännä! He pass int åt jag som je ä dygdit kvinnfolk. Oskuldn stå som spön te backen ini kammarn min, he vill ja du ska vetta gubbstrutt!
  Nä, nu måss ja slut, kyskhetsbälte klia!

 7. Fan Gubben, det är otillfredsställande trögt med skrivandet tycker jag! Sitter Gubben och håvar in bidrag eller funderar över sanningen? Och var är kaffet?

 8. Vill bara påpeka att det är stört omöjligt att få en kopp eller en dimridå hos Mr J. Jag har fått starta om datorn efter mina försök. Har även Gubben märkt av detta eller har Gubben fritt tillträde?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.