Aggressiv politiker förbjöds tanka på OK

Elsa på OK i Svarthyttan, känd för sina statistiskt säkerställda opinionsundersökningar av vad byborna tycker om det mesta, både i allmänhet och i synnerhet, ilsknade till i går kväll.

Det hela började med att Maria Wetterskäftig vägrade att svara på Elsas försynta frågor om hennes partisympatier. När sedan Maria blev aggressiv och vägrade betala bensinen därför att den dels var för billig och dels inte var förnybar, ja då var tanken full, s.a.s. Elsa körde helt resolut ut den ilskna och fräsande Wetterskäftiskan ut butiken och bad henne, i tydliga ordalag, dra till en annan mack!

Men senare på kvällen fick Elsa klart för sig att Marias dåliga humör berodde på att hon inte ansågs platsa på Maud O Skrönas topp 200-lista över attraktiva och tillgängliga fruntimmer. Så nu är stämningen mellan damerna isigare än någonsin.

– Det är djupt olyckligt och synnerligen allvarligt att fruntimmer inte kan hålla sams, lär Tomas Ö Stros ha sagt när Elsa beklagade sig. Att han själv har lite svårt med humöret, var inget han ville vidhålla. – Det är djupt allvarligt att du inte kan ge mig en Aftonblaska med bra  nyheter… som att landets ekonomi är åt helvete!

12 tankar om “Aggressiv politiker förbjöds tanka på OK

 1. Åhh redaktör`n jag skrattar mig fördärvad i din ”blaska” och att Elsa På Ok ilsknade till är ju helt förståeligt,,hahha,,sådana besök betackar hon sig för kan tänkas. Tror inte Tomas Ö.Stros heller har någon större framgång hos Svarthyttans Elsa. En dam som vet vad hon vill.Och vad hela byn vill!
  Redaktör`n får nu ha en trevlig helg med lite ledigt från den journalistiska gärningen!

 2. Kan man inte ”räkna med bråk”, ja då blir det ingen rolig debatt. Vem i byn vågar säga emot Elsa? Svaret på det finns förstås med i statestiken. Om man nu kan räkna.

  Från andra sidan pölen:
  Här i Florida, under orkansäsongen, stormar det just nu kring en idiotisk sk pastor i norr. Han gjuter olja på vågorna (orkaner tar förhoppningsvis även i fortsättningen en annan väg). Denne korkade jäkel verkar ha läst bibeln baklänges och gjort sig skyldig till stor missuppfattning, vilket har väckt på tok för mycket uppmärksamhet. Det är så att man kan gråta blod, anser jag. Tror faktiskt att ”friheten” kan ge en bamurangeffekt. Det finns ingen lag mot att bränna böcker, ”hands are tied”.

  *Suck* så trött man kan känna sig.

 3. Nu kommer dock Monas ”valspurt” i form av Sosseriets valskolor i invandrartäta områden, byggnads rösttågande på arbetsplatserna och sosse röstning på demens och äldreboende ger nog några 100.000 valfuskröster men detta är nu ute i dagsljuset och S kommer tappa 300.000 röster på detta , tyvärr 150.000 rakt till SD som får 8-10% men tack o lov lika mycket till alliansen som därmed kan ta majoriteten…hppas jag …och sosseriets hycklande 25%?? i stockholm ca 15% …

 4. Nu ha ja hålle på ve pionundersökninga hele dagen, å he si ut söm dem je OK allihop. Grön å fin.

  Fler än ett fruntimmer gå int å ha i samma rum. He vet då ja. Ja ha int ens mä själv i samma rum. Ja gå ba ut då ja köm in, annars val ja ovän me mä.

  Nä, nu måss ja slut, ja je på väg in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.