Pengar, bullar och dåligt samvete

Efter att Gubben först antytt att någon i huset levde på lite för expansiva fötter och därefter fått fan för det gick han ut till sitt. Under arbetsbänken i garaget har han förådet med bilder han sparat för Redaktörns räkning. De brukar kunna skänka lite sinnesfrid när sådan erfordras.

Men sedan, på ekot, kom förklaringen till bankkontots klena saldo och med den en gnutta dåligt samvete för angreppet på sin äkta hälfts ekonomiska sinnelag.

Alltså, in i köket, ångerfull och nykammad, nu ska allt ställas till rätta. Bara för att mötas av en hustru med rosiga kinder och en härlig bak på gång.

– Snart får du smaka, älskling! Sätt dig i fåtöljen så länge så ska jag tända en brasa åt dig…

Tja, där ser man. Ingen anledning att göra sig till när man redan är förlåten! 

På tal om pengar. Dessa herrar verkar inte ha sådana problem. Hur var det nu med friskolors vinster Mona? Skulle de gå till rörelsens företrädare eller hur var det? Undrar om massor med miljoner botar dåligt samvete lika bra som bullar…

17 tankar om “Pengar, bullar och dåligt samvete

  1. Men de ser då ut som att Urax har första tjing på bullarna iallfall =) Nu kan du få en redogörelse för helgens äventyr på min blogg om du är intresserad!

  2. Hej Gubben..heheh så kan det gå och du bullar är oslagbara till att bota det mesta men tyvärr inte förkylningar.En stor eloge till din äkta hälft som vet hur en Gubbe skall strykas medhårs lite bullar sen så kan man handla vad som helst ..nästan skrattar…jamen alltså Mona och vinster ala friskolor ja det finns ju en till Tomas S Gnällros den gnällde sig hes om det vid ett tillfälle minns jag tydligt jag hade nytvättade öron så inget tvivel föreligger 43 dryga miljoner,, hrm kanske skulle vi starta en dylik skola däruppåt Rämen till Hönshuset är välan tomt så här års?

  3. Kul att även S-märkta kan leverera vinster… om kulorna nu kom från marknaden!! Oftast är s-kulorna från A) fackligt subventionerade ”kursgårdar”, B) våra skattepengar.

    Alltså intet nytt under solen.

  4. Så så Gubben, dåligt samvete…är det nåt politiskt som Gubben har lärt sej?
    Om Gubben har några bullar kvar kan han bygga en bullautomat bredvid kaffekokaren i garaget 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.