Röda rappare underhöll aliansens komikerpar

I helgen stod det, som så många väntat på, helt klart att komikerparet Anders och Fredrik fått allvarlig konkurrens. På friluftsscenen utanför ICa-Olles tågade nämligen Håkan J Uholt in från vänster. Och vilken Håkan! Byns kvinnfolk tjöt, skrattade och kråmade sig värre än någonsin när han delade ut lustiga paraplyer och käcka nygamla sociala pamfpletter.

T.o.m. annars så svårflörtade Arto i Utrippan drog på smilbandet när Håkan lovade tondöva upplevelser i kommunala musikskolan. Och när Håkan erkände att han i lönndom brukade ge godis till Fredriks fattiga och numer hemlösa barn och dra av det på skatten – ja, då var det kört även för Fredrik och Anders.

Anders stirrade storögt på Fredrik och som på given signal slog de sig på varandras knän och vrålade av skratt. Tills de insåg att deras tid som landskomiker kan vara hotad. Av en småländsk seriefigur till råga på allt.

När sedan stadsjäntan Carin J Ämtin tog till orda och föreslog fler röda helgdagar åt folket fick de nog. Muttrande över obegriplig helgdagshumor som vikten av att fira Khadaffis födelsedag, profeten Muhammeds frukostmacka samt Islamiska Förbundets årsmöte drog de sig bedrövade tillbaka.

13 tankar om “Röda rappare underhöll aliansens komikerpar

  1. Ping: En chefspappas vardag… » Herre Gud… Eller kanske vad fan!

  2. Hej Gubben Tackar så mycket för sympatisvärjandet det värmde ! Säg till så skall jag bjuda tillbaka om det finns behov.,Men kom ner från vinden nu är du snäll!
    Stadsjäntans tilltag tycker jag inte om alls vill ha våra helgdagar orörda.Så det så hmm,, kanske skall jag ta en sväng på vinden därvidlag i alla fall ha det så bra och ta fram pälsmössan Bore är i faggorna igen.!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.