Reparerar katastrofsiffror i toppless biltvätt

När Juhultarn lämnade gubbarna på Rämshultebänken i torsdags var hans framtidstro på topp. Arto hade nämligen tipsat om behovet av att tvätta rent sitt skamfilade rykte och C-G hade spätt på med behovet av att skapa sysselsättning i glesbygden. Gubben hade lagt till att det nog inte skulle skada med en rejäl dos glamor i satsningarna – som kontrast till senaste dagarnas urbota trista och fantasilösa moderatpolitiska utspelen

Men, hade gubbarna insett att Juhultarn fortfarande är Juhultarn borde de begripit att deras råd skulle ha paketerats på ett mer tydligt sätt. Men, det gjorde de alltså inte. Så nu har Juhultarna byggt upp Tuna Hästbergs första socialt demokratiska biltvätt med både rengöringsmedel och glamor. Och till skillnad mot Elsas automattvätt får personalen här lön och dessutom dricks efter social förtjänst.

Kan det bli bättre?

8 tankar om “Reparerar katastrofsiffror i toppless biltvätt

  1. Det är nog säkrast att sköta biltvätten för hand vid det egna garaget och inte lämna in åkdonet till skumma typer som försörjer sig genom att utnyttja andras olycka. Att sopa all skit under mattan är ingen lösning, varken på det ena eller det andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.