Polis konfiskerade bilburna ekivoka vokalissor från Arvika

Gubben hade haft en fruktansvärd natt. Urax likaså. Den i byn så uppskattade nattliga underhållningen var som bortblåst. Inte ens av pålitliga Morbergets brassband hade hörts det minsta pip. Klockan sex på morgonen ringde han C-G.

– Nä, ingen aning… det är för jävligt tyst… jo, jo, håller med… men vad ska vi göra då? C-G var alltså lika dåligt upplyst som Gubben.

– Men, vänta ett tag… Gubben hörde hur C-G ropade till Lisa-Louise (munlädret ni vet). I bakgrunden utspann sig ett stundtals upprört samtal men det lät som om Lisa-Louise, som förväntat, hade viss information om tystnaden som drabbats byn.

När C-G kom tillbaka till luren fick Gubben besked. Det var vokalissorna från Arvika vars omtalade skönhet var orsaken till allt. Konstapel Kask från Svarthyttan hade tröttnat på försöken att fånga de skönas intresse och nu helt enkelt konfiskerat damerna och deras musikanläggning likaså.

Maskulint handlingskraftigt kan tyckas men övriga bilburna underhållare gillande inte konstapelns tilltag. De samlades därför till tyst prostet utanför arresten och står där ännu efter vad Lisa-Louise kunde förtälja. Alla hoppas nu att de inte behöver skaka galler alltför länge!

En tanke på “Polis konfiskerade bilburna ekivoka vokalissor från Arvika

 1. Men hej på dig Gubben Spå roligt att se du har full kolla på Värmlandsskogarnas folk. De har ju fått påhälsning ser jag klart och tydligt..
  Fiskalen fick ju rycka ut med och göra sitt jobb Men jag tror ju att han var rätt nöjd med den sortens arbete Är väl inte så ofta det finns nakna huldror i värm,landsskogarna heller så detta måste ju livat upp hela bygden.
  Men Gunnel då den stackars Yxviftande damen hon sitter säker på cellen hon ser jag också! Men kattstackarn har de väl inte för näpet däruppå torpet hennes utan burkmaten Men kanhända en och annan mus bor där på torpet så den får sig en mumsbit.,
  Jaha hur är det med Urax då gör han skäl för maten sin eller ligger han
  bara och slöar i sin fina dubbelsäng du gjorde åt honom tro?Hur är läget i byn och telefonstationen då och gubbarna allihop däruppåt Rämen tro `?
  Ha det så bra denna gråa höstsöndag alla fall och någon snö vill jag inte höra om än på länge fniss det är för halt och har brutits tillräckligt .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.