Bestrålat kvinnfolk älskar mer och häftigare

Tecknen är nu så många att t.o.m. miljökontoret i Rämshyttan, som annars aldrig tar intryck av omgivande verklighet, nu ger med sig och tar initiativ och vill satsa på en strålande jul. Miljöinspektör Niklas S Jödin berättar att ”när också Tovningsklubbens ordförande, Fru Sunesson, erkände att hon älskade mer, häftigare och längre med mobiltelefon påslagen så bestämde jag mig för att göra något åt saken”.

Miljökontoret i Rämshyttan kräver nu att alla mobiloperatörer snarast riktar in sina master för maximal bestrålning av byn.  – Inte bara för att stimulera kärlekslivet i byn, säger inspektörn utan att rodna, utan också för att vända den hittills negativa befolkningsutvecklingen.

Gubbrådet är dock bekymrat. Frågan är om de orkar med alla nya krav som ställs på byns manfolk. – Vi har ju redan fullt upp med våra vedklyvar och dessutom har vi en begäran om medlemskap från Juhultarn att behandla, beklagar sig gubbbarna.

– Jag ljuger ju så bra att jag borde fått plats på Rämshultebänken för länge sedan, menar Juhultarna själv och tillägger, dessutom vill jag gå vidare i karriärenKulbon håller med och menar att en ökad bestrålning skulle göra dom båda gott. Hon undrar även vad det är för mobil Fru Sunesson har och om den går att ringa med också…

Jisses, vilken värld vi lever i! Men ibland kommer förnuftet tillbaka…

12 tankar om “Bestrålat kvinnfolk älskar mer och häftigare

 1. Nog för att det är varmt ute, men nog har väl Gubben några uppmuntrande
  vinterbilder att visa. Den ”riktiga” sommaren är ju ändå så långt borta.
  Jag menar den med sån strålning som jag gillar.

 2. Hej Gubben
  Jag tror det är okunskap att ignorera personers elöverkänslighet. Men visst behöver vi mer energi på många olika sätt. En del behöver sin energi för att vara ärliga. Raka rör ska det va.
  Nisse

 3. Jag är rädd för att kopplingen till strålningen är överskattad, för vi har nästan ingen mottagning alls på mobilnätet här – utan att det påverkat övrig aktivitet negativt…eller kan det vara så att den gör det, och att den på så sätt förhindrar en eventuell utbrändhet 😉

  Kramar från mig <3<3<3

 4. Kan dom inte bygga in gubbes hus med aluminiumfolie, som Faradays bur liksom. Så kan han sitta där medan samhället i övrigt utvecklas. Det går väl att släppa ned lite matpaket då och då för att hålla honom vid liv. Kan han gå ut och hämta paketen på natten när det är lägre strålning, lysa med ljuset.
  Jo, det är nog så att folk blir mera pilska med lite extra strålning. Beviset är väl tovningsklubbens häxmästarinna Sunnesson som tydligen blir som ett djur när det strålar..
  Jo, nya generationen av av sexleksaker kommer att ha både strålning och blinkande lysdioder inbyggt.

 5. Och snart är det juljulstrålandejulochtusentusenstrålarock…tror Gubben att det går att få till en plastglitterblinkpyntfri zon…om man är lite känslig för julrött och har svagt förtroende för långt skägg?

  • Men vilen julstrålande idé. Glitterfria zoner och skägglösa tomtar. Men hur blir det då i blåbärsskogen? Inga glittrande blåbär att hänga upp i granen? Här börjar vi sakna färger och former från skogen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.