Överraskad gubbe njuter ÄKTA country

Sedan lång tid, ja, flera år faktiskt, har Gubben mått bra av alla sina kontakter i bloggvärlden. En del av dessa har blivit nästan som nära vänner i den meningen att Gubben känner värme och glädje över kommentarer och ömsesidiga besök. I högerspalten har han, Gubben, samlat dessa kontakter som snabblänkar.

ibland får någon sådan plockas bort därför att vännen lagt ner sin blogg och det är lika sorgligt varje gång. Å andra sidan dyker det, mest av slump, upp nya kontakter. Kontakter som väcker intresse, överraskar och sätter fart på tanken. Och då kan det bli en ny länk i listan.

Emellanåt kan en sådan cyberkontakt ta nya vändningar och finna nya dimensioner. Detta hände Gubben helt nyligen då denna bloggare inte bara lever bland djur och lador. Hon skriver om det. Hon gör musik av det. Och hon framför det så gubbarna runt Rämen blir helt saliga!

Lyssna bara här!

Och här finns massor mer!

Sorry Pennelina – Gubben kunde bara inte låta bli…

5 tankar om “Överraskad gubbe njuter ÄKTA country

  1. Hej
    Jamen det var ju trevligt att få veta och smeksamt för örat med .Musik är en nödvändighet verkligen.Bloggare lär man ”känna” så, som du beskriver alla har något som man gillar.att läsa av eller om! Därför står du i min lista fniss…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.