Tacka Juhultarn för det!

Vid dammbron kom den körande. Med hiskeligt rytande motor och ändan på tvärs skrämde den upp Gubben och hans hund i snödrivan. Just som han lyfte näven för att hytta med densamma efter den, i ett avgasstinkande moln, snabbt försvinnande ynglingsvolvon så ringer det i den bärbara telefoneringsapparaten. Gubben fumlade fram sin T28 ur bältesfodralet och fräste;

– Ja, va äre om? Jasså, äre du… trodde du hade dragit nåt’ gammalt över dig… jasså, säger du de – du har numera både råd å tid att dra nåt’ nytt över dig å Kulbon din… men va vill du? Gubben lät klart störd över att hamna i en snödriva utan att ostörd få ta tag i ungdomseländet.

– Minns du när jag lovade att vända nedåttrenden? (Jo, det mindes Gubben) – Nu ser du att du kan lite på mig… det trodde du inte, gubbstrutt! Alla säger att det är den där Löfvens förstjänst… skitsnack… jag behövde bara avgå för att vända på opimionen… tänk vilken framgång det skulle varit om jag stannat kvar! Satan, Gubben, jag är lika bra som Slatan Ranelid! 

Det hjälpte inte att Gubben försökte. Har hybris inträtt så har det. Men det är för mycket med två Napoleon samma helg så Gubben krälade upp ur snödrivan och avslutade artigt men skyndsamt samtalet.

7 tankar om “Tacka Juhultarn för det!

  1. Ja, ibland är det inte mycket som ska till 😉

    Jag förstår inte vad svenskarna har emot religion då de röstar fram något som närmast låter som en frikyrkopastor i extas till finalen! Ha ha.

    Kramar <3<3<3

  2. Hej Gubben. Tog du dig oskadd upp ur dikesdrivorna? De skall vara försiktiga med bloggens nyhetsankare jäkla odågor i Volvon… nåväl ja alltså det är ju galet med den där stollen framröstad . Alltså tänk dig att det går så illa så de skickar den till festivalen. Ja man får säga upp sitt medborgarskap då ungefär törs inte fanken knysta om att man är Svensk efter en sådan historia Hoppas det INTE blir så.Ja Juhultarns manskap och kvinnoskap har börjat sin marsch nu..här gäller att träna upp krokbenen…

  3. Ja, herregud – om HJ hade försvunnit först ett par månader före valet 2014 så hade S vältajmat stigit med hiskeligt många procentenheter på kort tid. Kanske fått egen majoritet av bara farten.
    Tänker i sammanhanget på Gudrun Schyman. För varje procent som hon ertappades med steg ju partiet varje gång – efter offentlig bikt – med lika många procent(enheter).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.