Annie get your thumb men Fredrik får stöd i Dalom

Gubbarna gjorde det de är bäst på. Satt på Rämshultebänken och småljög och tog det riktigt lugnt medan vintersolen värmde de gamla benen. – Allt för skönheten och kärleken, sammanfattade Arto gubbarnas belägenhet, petade in en prilla och lutade sig behagfullt bakåt mot sjöstugans södervägg.

– Nu när vi hjälpt sossarna få fart på Juholteffekten är det väl läge att ge alliansen ett handtag! C-G såg så allvarligt bekymrad ut att ingen på bänken ville invända. När så Gubben erkände att han redan varit i kontakt med Fredrik och både påtalat allvaret i situationen och skickat en liten slant till inköp av en väckarklocka lät sig C-G nöja;

– Bra Gubben, då litar jag på dig… men det var väl oskattade 

slantar? Gubben lugnade honom och sedan gick bänkkamraterna över till att resonera om problemet med EU-politikernas eländiga situation. ”De måste ha det för djävligt eftersom det behövs sådana ersättningar”, var den allmänna meningen.

– Nä, nu häller vi upp en fegis! Major Kronwreck såg förväntansfullt på kamraterna.

– Ja, ja, men först måste vi bestämma hur vi ska hantera den lilljäntan, Anni L Ööf. Och nu såg C-G riktigt bekymrad ut. – Vi måste ge henne ett mer passande fögderi än näringslivsfrågorna.

– Vad tror ni om att lansera henne som ordförande i Tovningsklubben? Arto flinade brett och slet, till Kronwrecks stora belåtenhet, äntligen fram plastkassen.

12 tankar om “Annie get your thumb men Fredrik får stöd i Dalom

  1. Tovning, vävning, virkning, stickning…….osv Måste man ha en ordförande?
    Kan man inte få jobba på egen hand som snickarn brukar göra?

  2. Godmorgon Gubben. hahah ja du är aktuell som vanligt, Men jag skall bara varna att frk Anni L Ööf är med i ”de rödhårigas klubb” (ref till Filifjonkan) därför har klubben haft extra överseende med sagda Anni. Ibland får man tänja på saker och ting. men bara lite, Ha det vårskönt iuppe vid Rämen.

  3. Nej nu fick jag ont i magen då jag blev påmind om brüsselfolket! Det verkar finnas ett samband mellan hög lön och oförmågan att skämmas, som jag ser det. Kan inte gubbarna koncentrera sig på det och lämna Anni så länge. Ta med bänken och placera den utanför parlamentet. Det är säkert varmt och gott där nere nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.