ICA-Olle ljög om sin ålder – lurade kvinnfolk till butik

– Men är det inte förskräckligt? Orden är fru Sunessons när hon fick veta att ICA-Olle i Svarthyttan paketerat om sitt födelsebevis och skyltat med att han är yngste handlaren i hela Rämshyttan med utbyar.

– Ja, skandal, t.o.m. STOR skandal! 
Tongångarna var inte nådiga bland kvinnfolket i byn. Inte så konstigt kanske eftersom de alla lurats in i butiken av den falskstämplade innehavaren. Där hade de trängts med både unga och tanter och slagits om att få bli expedieras av ICA-Olle själv.

Annie Lööf, som av en händelse råkade handla prinskorv av Olle var inte heller nådig i sina kommentarer;

– Som näringslivsminister tycker jag att det är viktigt att ICA-Olles ålder är viktig…

Hur ICA-Olle själv tar det är oklart men har för säkerhets skull tagit sin tillflykt till Ecuadors ambassad i Idkerberget. Där sitter han nu, tillsammans med en annan riktig storskojare och fruntimmerskarl, och begrundar den svenska småsintheten…

Men allt detta bryr sig inte gubbarna vid Rämen om. De har ju insett sin naturliga dragningskrafts begränsningar och njuter därför hejdlöst av varje sällsynt framgång vad det motsatta könet beträffar!

10 tankar om “ICA-Olle ljög om sin ålder – lurade kvinnfolk till butik

  1. Låt storskojaren sitta där han sitter, i alla fall över midsommarhelgen. Jag skulle tro att han ledsnar på att bo i ett kontorsrum efter ett tag och kommer ut frivilligt.

    Jag hoppas att inte gubbarna lever om alltför hårt i helgen utan unnar sig lite vila emellanåt. Kvinnfollket finns nog kvar när vardagen tar över igen.

    Trevlig midsommar!

  2. Fast Bibelns folk var nog allra värst – i tvärtomgrenen. ”Jag är 969 år”, var ju det allra sista Metushelach sa i livet. I forna tider var det som bekant hög ålder som lockade kvinnfolk. Det var onekligen bättre förr. Betydligt bättre. Trevlig midsommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.