Byskandal får forska om EU:s framtid

När gubbrådet sammanträder på torsdag lär det bli livat värre. Mening var ju att de då skulle avgöra om det gick att använda EU till något som byborna skulle kunna ha nytta av. En knivig fråga som bara män med ett helt yrkesliv bakom sig mäktar att hantera. Men nu visar det sig att EU själv tagit initiativ i denna fråga och då är risken uppenbar att det blir obra som vedklyvseägare Marklund från Kalix plägar uttrycka sig när något är på väg att gå åt fanders.

När EU nu valtByskandalen från Idkerberget”, Hanna Kysk, att forska om EU:s framtida inriktning är läget i unionen riktigt kritiskt. Visserligen har Hanna vid något högtidligt tillfälle burit hatt – men för tusan – det är ingen doktorshatt som Cecilia M Almström trodde! Hanna själv fnittrar bara förtjust och säger sig ta lika seriöst på detta uppdrag som på alla andra uppdrag där betalningen är pålitlig.

Gubben ska nu försöka flytta på Almedalsveckan några dagar… för att få pressens uppmärksamhet inriktad på gubbrådets arbete istället för på politiskt tomprat.

8 tankar om “Byskandal får forska om EU:s framtid

  1. Gubben, gör lite reklam för starkare saft än rosé så kanske murvlarna
    dyker upp vid Rämen. Det måste ju vara landsviktigt att sprida vad
    Gubbrådet kommer fram till.

    • Vi inser allvaret och tyngden i det som ligger framför oss. Men, som statsministern brukar formulera sig, givet att vi har det som krävs och står starka så kommer vi att lyckas! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.