Hon nobbade Annie men gav Arto lust och nya perspektiv

Det blev inte bra! Arto, som ju är en handlingens man, genomled klyscha efter klyscha i hopp om att Annie skulle leverera något sexigt. Men förgäves. För Arto räcker det inte att ”vi måste bli bättre…”. Arto kräver att bli fysiskt famnad, nedtryckt, påpussad samt få plaggen avslitna för att rätta känslan ska infinna sig. Istället blev det Marita U Vargskog som tände hans lustar.

– Se här, sa Arto lyckorusad, se här, ett redigt fruntimmer som trycker till på rätta stället och med sug och glöd kastar sig över sina offer som en grälsjuk stekel. Det är ett fruntimmer det… 

De övriga gubbarna försökte förklara för Arto att det inte var honom som Marita var ute efter utan att det var Annie som var måltavlan. Men förgäves.

– Va fan, skulle Marita va ute efter Annie? Nä, sånna stolleprov får nästa generation ta itu med. Jag är för gammal för att tänka om och tänka nytt. Har nån Maritas nummer? 

Här for djävulen i Gubben. Han gav Arto Stefan L Öfens nummer! Vem vet, kanske kan han få Arto ändra på sina böjelser? Om inte annat så kanske Steffe kan fixa lite bättre klimat

2 tankar om “Hon nobbade Annie men gav Arto lust och nya perspektiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.