Möbelbossen skyller på Ellos

Tidningspappret fattade genast eld och flammorna slickade girigt vedpinnarna. Gubben stängde kakelugnens lucka och förberedde sig för morgonrundan. Urax, som visste att detta skulle ta sin lilla tid, la sig tillrätta framför brasan. Ändå med full koll på sin husse… toa… ett glas vatten… ljudet av pillerburken… När husse kommer tillbaka för att skjuta in spjället – DÅ är det dags!

Ännu inget regn. Paraplyet fick vara hemma. Gåstavar istället. För bara ett år sedan ansåg Gubben gåstavar vara värsta töntattrtibutet. Nu var det stavarna som räddat hans knän. Och Urax klagade inte – Gubbens tempo var bättre än på länge!

På hemvägen ringde Kamprad. Han var upprörd över att Ellos, i rädsla över att stöta sig med HBTQ-rörelsen, hade tagit bort alla kvinnliga modeller i katalogens sidor över damunderkläder. Först när Gubben försynt påpekade att de kanske ville sälja mer i Saudi Arabien lät Invar sig stillas!

Värre var det då med Arto och de övriga gubbarna. Ellos damsidor…

Åhhh!

Näää!

9 tankar om “Möbelbossen skyller på Ellos

 1. Stavar är perfekt som regnskydd Gubben 🙂
  Håll upp dom lite bara så kan Gubben ändra riktning på strilet, gräv med dom och led bort vattnet, punktera regnmolnen en gång för alla med en välriktad stavsläng och hötta med dom ordentligt vid minsta molnkö!

  Sitter här med biltemakatalogen och hittar inte underkläderna. Vet Gubben om dom har tagit bort hela den avdelningen eller bara dom som inte är av gummi och metall …?

 2. Hej gubben
  Visst har dom det, och när du har punkterat regnmolnen så kan du använda paraplyet som fallskärm.
  Skylla från sig är en gammal beprövad teknik.
  Nisse

 3. åh vad jag gillar Kamprads mannekäng den manlige hm.. eller vad är det för något??Ja blir det inga damer på Ellos damsidor så kommer säkert deras vinst att gå ner Rämens gubbar handlar väl inget då Halens kanske behåller damerna …de har nog förstånd hålla sig från Egypten eller nåt liknande ställe.

  • He ehh, Halens, ja jädrans anåda! Där har de säkert damerna kvar! TACK! Arto kommer att bli överförtjust.
   Oss emellan – den där manlige(?) mannekängen – jag har lite svårt för typen så att säga 😀

 4. Vilken tur Gubben har då som får tidningen att börja brinna. Norran som varit väldigt eldfängd av sig blossar nu upp som hastigast och slocknar sedan lika tvärt. Vi får nog börja spänta tändved snart för att få lite värme i stugan på mornarna.

  Det var en hiskeligt ful bh han hade den där figuren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.