Konstnären hyllas i fullmäktige

Först en liten notis:

En enig byfullmäktige beslutade att konstnärrinnan Elisabeth Olsson-Wallin ska hyllas med en målning av den kände Rämshytteprofilen Malte Münning. Målningen föreställer konstnärinnan i kärvänligt sällskap med en rikspolitiker (S) från Dalabänken. Eftersom denne har familj avslöjas inga vidare detaljer. Men en annan familj är lite syrak…

Sedan meddelas att:

Gubben tänker ägna dagen åt att plocka undan alla trädgårdsmöbler mm. Eftersom ingen använt dem på hela sommaren så är de till salu. Levereras avtorkade eller blöta enligt köparens önskemål.

Nu blir det kaffeböna hos mr.J!

8 tankar om “Konstnären hyllas i fullmäktige

  1. Hej Gubben. Tack för det det satt bra. jaha trädgårdsmöbler blir nog en storsäljare på begagnatmarknaden nu i höst man har ju inte nött ut dem precis. 10 dagar räknade jag fram var högsommarvarma här nere.Och någon sa att det skulle nu komma en riktig vargavinter mycket snö och 25 grader kallt i långa tider,Där hoppas jag det råder stort feltänk! Ha en skön eftermiddag.

  2. Vafalls? Vargavinter i antågande. Då måste jag nog hugga mer ved :(. Alternativt kan jag ju läsa värmande inlägg hos dig 😀
    Ha en skön eftermiddag själv och må minusgraderna dröja…

  3. Det är nog lika bra att släpa in hammocken i ladan för vinterförvaring och då kan man ju passa på att ta fram sparkarna. Dom går ju bra att sitta på tills vidare.

    Ironi kan vara svårt att förstå sig på men lär ska vara bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.