Torsdagsblandning med Schaub-Lorenz

Tonerna från Charlie VenturasHoneysuckle rosefyllde rummet. Den gamla radiogrammofonens mjuka och fylliga ljud gjorde musiken full rättvisa. I sin favoritfåtölj satt Gubben och arbetade. Bakom slutna ögon for en rad tankar genom hans huvud.

Urax låg på golvet invid. Även han med slutna ögon. Vilka tankar som for genom dennes huvud är okänt. Troligen tankar på mat, byns tikar och möjligen lite bus med husse. Men åter till Gubbens tankar…

– Nu gäller det att stå upp mot UE:s förslag till kvotering, slog Gubben fast. – Hur skulle det se ut med ett gubbråd där 40% är kvinnfolk? 

– Och så det där med en färgad skådespelare som Karlsson i Hemsöborna. Visst, Gubben hajade till först men insåg snabbt att här är en skicklig skådespelare som säkert kommer att göra Strindbergs rollfigur full rättvisa. – Så, var är problemet? Vad har det med de misslyckade delarna av en integrationspolitik att göra? Inte ett dugg! 

Intressant att kungahusets reagerar på den infantilt primitiva konst som Elisabeth Olhsson-Wallin ägnar sig åt. Inte för att det får någon effekt men det är viktigt att stå upp varhelst dumheten sticker upp sitt fula tryne.

På tal om dumheter. Vad tror de här figurerna att de kan uppnå med sina attacker? Sympati för en skumraskfigur som, för Gubbens del, gärna får förtvina på en ambassad i London? Knappast!

8 tankar om “Torsdagsblandning med Schaub-Lorenz

  1. Hej Gubben. Ja den figuren har man ju inget till övers för längre. ..till skillnad mot Birgitta som ansåg att vi skulle vara glada åt våra fötter för annars skulle vi sjunka ner i jorden. Huru rätt hade den damen inte..Hon visste vad hon talade om. Gladiolusens blomsteraffär gick inte av för hackor den heller Det konungsliga reagerade idag hörde jag på transistorn, Orden var kränkande samt illvillgt.Stämning skulle diskuteras. Fan vet om jag inte skulle stämma i Rämens bäck om Gubbarna däruppe blev avbildade med frk på telestationen täckt av pizza Näe ”nån jävla ordning får det va”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.