Naket och livat i byfullmäktige

Nu blir det lite lugn och ro i byn några dagar… Gubben har ett par angelägenheter att ta hand om.

På tal om lugn och ro – visst var det en stillsam partiledardebatt i söndags. Inte utan att Gubben saknar Sträng, Jarl Hjalmarsson och grabbarna… Antingen är det politikerna eller politiken som är åt helsike. Nå’t fel är det!

Då är det betydligt mer uppsluppet i vår egen byfullmäktige. 

6 tankar om “Naket och livat i byfullmäktige

  1. Jaha här var det livat på byfullmäktiges fest och se bara sådant besparingsansvar de idkar,Inga dyrköpta stassar alls utan i bara mässingen.
    Ahlmark och Werner inte att förglömma bland de gamla uvarna ja Fälldin får va med också när b vi nu har frågan uppe så ja många har passerat revy vill jag lova och många står på kö till revyn.

  2. Morrn Gubben Ny fredag stundar med tillhörande helg. Gubben med sina gelikar tillönskas en trevlig sådan.Kanske blir det livat i hönshuset? Gamla andra uvar jag tänker på nu Ter Knas med tagelskjortan kanske något för herrarna vid bordet…fniss

  3. Det tycks ha hänt en del i byn sen jag var här sist. Inte en lugn stund för Gubbarna. Paraply-problemet kan nog lösas på Blocket – med den noggranna specifikationen blir nog många lockade att leta på vinden bland farfarsfars gamla grejer!

  4. Först av allt ber jag att få tacka för denna föryngringskur i nostalgins tecken. Jag råkar nämligen vara på tok för ung för att ha upplevt Jarl Hjalmarsson. Okej, jag vet vem det var, och jag har sett honom på bild iförd propra flugor vilka jag minns tydligare än hans nuna. Ack, varför är dessa prydnader inte längre på modet? Vissa fragment av hans nuna har genom tidshopp antastat mitt minne; min hjärna vill få honom till att se ut som en äldre version av skådespelaren Åke Söderblom. Av naturliga skäl har ju televisionen repriserat betydligt fler filmklipp med Söderblom än Hjalmarsson. Och av lika naturliga skäl har det aldrig existerat någon gammal Åke Söderblom eftersom han ju dog i förhållandevis unga år – även om han trots allt dog äldre än vad jag är idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.