Färre fattiga barn än rika centerpartister

Nu är det riktigt spännande! På tisdag ska sammanräkningen vara klar och då ska byborna äntligen få veta vilka som är flest – centerpartisterna eller barnen med trasiga skor.

In i det sista pågår en kampanj i det fördolda. Det är, inte helt oväntat, föreningarna CRIS (Centerns rätt i samhället), Klöverblomman samt Rädda Centern som står mitt emot BRIS, Majblomman och Rädda Barnen och käbblar.

Nu visar det sig att Annie Lööv,Annie lovar fria förbindelser Rädda Centern, har skaffat sig ett försprång. Hon har nämligen lovat gubbarna på hemmet i Idkerberget att de får ha hur många förbindelser som helst. Och det har givit resultat! Såväl gubbarna som de nu lyckliggjorda kvinnfolken överger sina monogama ideal och satsar helt på en framtid i klöveråkern.

Värre är det då för Elisabeth Dahlin på Rädda Barnen. Hennes sabotage av skohandlare Pligg Sulas varulager blev visserligen en framgång och en oväntat stor succé. Men inte som tänkt! Nu vill nämligen alla rika ungdomar i byn komplettera sina trasiga jeans med sönderklippta skodon. De trasiga skorna blev alltså, tvärtemot intentionerna, en rikebarnssymbol!

8 tankar om “Färre fattiga barn än rika centerpartister

 1. Du har fel. Centern är rikare än Joakim von Anka. Detta är troligen anledningen till att Stureplansmaffian satsar på centern. De kan lukta sig till pengar och inget annat politiskt parti i Europa är rikare än det svenska centerpartiet. Nu återstår att göra centern rikt på röster. Detta tror jag är möjligt om de byter ut Annie mot Eskil och avstår från att ge stureplanscentern platser i styrelser.

 2. Hej Gubben
  Själv tror jag att många familjer som råkar ut för långtidssjukskrivning eller
  arbetslöshet, allrahelst de utan a-kassa har ibland svårt att ge barnen det de behöver.
  På centern röstar jag inte, Men så är jag inte särskilt rik.

  • Hej där,
   Är det inte där det brister – alla förväntar sig att det är samhället som ska fixa omhändetagandet – när det är vi själva som har ansvaret!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.