Bilbrandsimporten allt mer lyckosam

Byfullmäktiges ordförande, Fredrik Regnåker (M), var mäkta stolt idag när han inför den samlade pressen kunde meddela att bilbrandsimporten nu äntligen visat sig ge resultat för samhällsutvecklingen;

– Vi har länge varit övertygade om, givet att vi som vanligt har rätt, att vår satsning på bilbrandsimport förr eller senare kommer att få ett kraftfullt genomslag i samhället, inte minst i Rämshyttans förorter som t.ex.

Bilbrandsimporten allt mer framgångsrik

Bilbrandsimporten allt mer framgångsrik

Borlänge och Husby. Och nu ser vi resultatet! Det är verkligen glädjande att så många av våra nysvenskar tar sin situation på allvar och ser till att göra bilarna till brinnande symboler för utvecklingsvilja och framtidstro.

Vi kommer därför, fortätter Fredrik stolt, att nu satsa ännu mer på skolan och genom att införa både stenkastning och brandteknik på schemat kommer den nya utbildningen att såväl locka tillbaka fler av de unga männen, framtidshoppen, till skolan som att ge fler demokratiska bilbränder i våra förorter!

Fredde får också inte helt oväntat, starkt stöd från både Vänsterpartiet och Miljöpartiet som båda länge verkat för fri bilbrandsimport…

10 tankar om “Bilbrandsimporten allt mer lyckosam

  1. Tänka sig att statsministern i alla fall,om än sent omsider,skulle ge sin kommentar till det inträffade.En mycket blek uppvisning i jämförelse med de brittiska statsmännen sommaren -11.Men att en så stor del av den församlade mediakåren delar pöbelns värderingar…. i sanning kusligt !
    Anmärkningsvärt få artiklar kommenterbara f ö -av någon anledning…nu,när det verkligen skulle behövas att låta folket,just det,folket, komma något till tals.

  2. Här står två oimporterade åttaåringar för hundra procent av blåbärsskogens anlagda bränder. Och gubbar och kärringar står för all gammal skitsnack 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.