Hellre sprängd än kränkt, sa ankan!

Piratpartiets extra riksforum som just nu äger rum i Rämshyttan har tacksamt tagit emot de senaste avslöjandena om diverse regeringars snokande i våra datorer. I all hemlighet har ju Google, FaceBook med flera s.k. sociala media lämnat ut uppgifter om medborgarnas egna och fullt frivilliga privata avslöjanden.

Sprängd anka?

Sprängd anka?

– Våra myndigheter måste lära sig förstå att om vi skriver något på Facebook så är detta en privat hemlighet – att vem som helst kan läsa det är ovidkommande eftersom myndigheter inte är vem som helst… det begriper ju vilket barn som helst, säger en djupt indignerad Anna T Roberg (PP).

– Men nu höjer vi tonläget för att höras! Det kommer att bli en jättesmäll, det kan jag lova, fortsätter Anna och visar upp PP:s nya slogan;

”BÄTTRE SPRÄNGD ÄN KRÄNKT”

Gubbarna, som ändå är rätt förtjusta i tanken på att leva vidare ett litet tag till väljer nog ett annat sätt att se på saken…

4 tankar om “Hellre sprängd än kränkt, sa ankan!

  1. Google är bra när man vill veta saker. Men vad jag gör runt Lilltjärn i sol och regn berättar jag endast muntligen för den som är itresserad. Det tror jag inte staten är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.