Närproducerat till törstande åldring ifrågasätts

Mycket talar för att det var ICA-Olle som kläckte idén först. Men det finns onekligen skäl att även någon protentat i ledningen för hembrygdsföreningen varit med i kulisserna. Och, ska man tro Elsa på OK (och varför skulle man inte det?) så är inte heller länstrafikchefen Tommy Däck helt friad från misstanke.

Tommy, även kallad Onkel Tom p.g.a. alla tomma landsvägsbussar som trafikerar vägsträckan Idkerberget-Tuna Hästberg-Rämshyttan-Ludvika, förnekar dock all inblandning men medger att lönsamheten på nämnda sträcka kraftigt förbättrats den senaste tiden.

Det har även noterats en kraftigt stigande mötesfrekvens vad gäller styrelsen för föreningen. Nu kan ju detta ha andra orsaker eftersom det framförts vissa klagomål på föreningens närproducerade vara på sistone.

Men, som pensionär Adolf i Idkerberget konstaterade när han hämtade ut hemtjänstens matlåda (förpackad av Ica-Olle) tillsammans med månadens dunkranson vid busshållplatsen på Snålåsen;

– Skit samma varför och vem, det är ju resultatet som räknas…

Ordningsmakten håller

Bara det inte blir busstrejk...

Bara det inte blir busstrejk…

naturligtvis sitt vakande öga över händelsen men så länge  samleveranserna fortgår och alla garanterar att det är det allmänna som betalar för  matlådorna och dunkarna bara innehåller naturlig och laglig vätska.

Så i grunden är nymodigheten till allas belåtenhet – bara inte busstrejken utvidgas till landsvägsbussen mellan Idkerberget och Ludvika…

6 tankar om “Närproducerat till törstande åldring ifrågasätts

  1. Nog ser det ut som att bussarna på bilden strejkar. Tycker jag. Hos mig strejkar inga bussar. De går bara två gånger om dagen och inte dit jag vill så jag skaffade mig en bil. Den går dit jag vill. Tyvärr även dit jag inte vill… i jobbärenden. Men det var en annan femma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.