Finskt vrål och relativt hopp räddade Göran

Traktorvagnen med Göran H Ägglund (KD) släppte plötsligt från Fergusson 35:ans dragkrok. Istället för att dras upp till Lönnbacken bakom Majorens svinhus, till de där förväntansfulla byborna, for nu därför vagnen baklänges ner för Lillhöjdens allé i en hiskelig fart.

Arto, som utses att ansvara för politikerveckans politikertransporter, var i detta ögonblick ruskigt nära att sätta prillan i halsen och därmed lämnat detta jordeliv p.g.a. akut nikotinell andnöd. Att även Görans världsliga tillvaro äventyrades å det grövsta var visserligen ett bekymmer men först gällde det för Arto att rädda den egna prillan och livhanken.

Genom att snabbt som fanken banka sig själv i ryggen med traktorveven, luta sig fram över ratten, trycka ner magen mot växelspaken samt vråla GÖRAAAAN, vände prillan kosan och Arto kunde elagant styra in den med tungan till sin trygga plats i gropen under överläppen.

Göran H Ägglund å sin sida insåg förfärat att hans uppträdande i Lönnbacken i all hast blivit mer livsavgörande för hans framtida politikerkarriär än vad han någonsin anat. Helt paralyserad var han utlämnad till traktorvagnens okontrollerade och allt snabbare färd utför allébacken.

Görans politikerkarriär

Elsa på OK går i pension och förför Göran

Elsa på OK går i pension och förför Göran

skulle snart avslutas mot väggen till Lillhöjdens brygghus. Detta framstod som alltmer sannolikt. Men då nådde Artos vrål, GÖRAAAN, vår käre KD-politiker. Förlamningen släppte och ögonblicket innan vagnen förvandlades till skrot mot brygghusväggen hade Göran 1) tagit Gud i hågen 2) tagit sats motsatt färdriktningen och 3) tagit till det sista som överger mänskligheten, hoppet!

Efter att lagen om relativa hastigheter och Artos vrål på detta sätt räddat Göran kunde han hålla ett bejublat tal om mer bröd till folket. Efteråt sa Elsa på OK att det var det vackraste hon hört på länge. Och att hon nu skulle stänga sin bensinstation, gå i pension, förföra Göran och sedan utnyttja sin valfrihet, d.v.s. välja bort honom om inte utfallet blev det önskade…

8 tankar om “Finskt vrål och relativt hopp räddade Göran

  1. Hej Gubben
    På mitt första jobb blev jag itvingad snus, Sedan dess är det för mig äckligt.
    Jag har nu fått bekräftelse att snus är farligt.
    Nisse 😉

  2. Tur för mänskligheten att hoppet finns. För Gud och motsatt färdriktning ger jag inte mycket för. Inte för KD heller när jag tänker efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.