Explosiv väderångest med epicentrum i dalaby

Var tredje dalmas lider av svårartad klimatångest (den resterande fjärdedelen är som folk är mest, d.v.s. missnöjda med den plötsliga kyla som nu drabbat oss). Arto i Utrippan, som länge befarat att denna ångest ska utvecklas till ett större hot än vädret i sig, fick i onsdags vatten på sin kvarn. Detta då 14 ungdomar samt fru Sunesson med fyra andra tanter barrikerade  dammbron utmed vägen till Turistgården.

Fastkedjade vid broräcket stoppade de resolut fyra bilister, en cyklist och en stavgångare (Elsa på OK). Dessa trafikanter avkrävdes en försäkran om att de skarpt ogillade nuvarande väder, att de för all framtid lovade fisa i en tunna samt i allt övrigt ansluta sig till det militanta KNP:s (vilket skulle uttydas Klimatkomando Nix Prutt) framtida påhitt.

Den mobila tunna som skulle rädda världen

Den mobila tunna som skulle rädda världen

Innan gisslan släpptes iväg tvingades de in i den mobila trätunna som ska rädda världen. Tillsammans med klimataktivisterna skulle de där demonstrera sin solidaritet. Men detta blev bara för mycket!

För tunnan…

6 tankar om “Explosiv väderångest med epicentrum i dalaby

    • He he! Just det. Men nu är det så att alla de tre ångestfyllda bor i Utrippan. Den fjärde är Arto. SÅ, vid en närmare granskning stämmer den matematiken också. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.