Trendig sik ersätter toastol i Carrara

Gubbens toastol av äkta Gustavsberg från 1973 spolar fortfarande som den ska. Och då Gubben ännu inte upptäckt sitt behov av marmorplattor från Carrara så valde han att gå emot trenderna och drog iväg på sitt höstfiske efter sik i Dalälven.

Det gick bra!

14 tankar om “Trendig sik ersätter toastol i Carrara

  1. Hej Allra bästaste Gubbe.
    Tack för synnerligen trevlig kommentar borta hos mig.Uppiggande. Ja jag är tillbaka igen tiden är lite bättre ställd nu och snart får vi ju en timme till att leka med. Ja vad får man se här då jo fiskarfänge ett redigt sådant och sik,,mums! Påminner mig om min ungdom man fick hemrökt sik grannen i stugan bredvid var en baddare på att röka sik.Jag rodde gäddedrag tidiga mornar med honom .
    Vilka baddare till gäddor som högg härliga minnen.Hur mår Urax nuförtiden och Gubbarna uppe vid Rämen! Hoppas allt bra med dem En trevlig lördag tillönskas storfiskarn.

    • Så, du är en ”gammal” storfiskare (du med :))! Jo, tack! Urax mår prima och gubbarna också – fast Arto är lite bedrövad just nu p.g.a. vintertiden. Men det går över !

  2. Ja fisket är som att cykla har man gjort det en gång så sitter det dragen kan sitta med i fingret om man inte ser sig för stön.Känns inte trevligt,
    Nåväl hoppas ni klarade av stormen nåt o nåt Simone en elak typ höll mig vaken hela natten trodde hon skulle ta mitt tak. Hon välte mina bänkar på broa så jag fick inte upp ytterdörren fick ringa granen som kom över.Äppelträdsgrenar och diverse är illa åtgånget med men vi klarade oss rätt hyfsat om ser hur det gått på andra ställen! Hoppas Rämens Tilifonstation klarade sig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.