Elaka huggare med sköna ambitioner

– Det spelar ingen roll hur elak jag är – jag får alltid gröt ändå, sa Gubben tacksamt och slog sig ner vid frukostbordet. Hans K.H. log bara. Hon är van vig Gubbens alla tokiga infall, avtryck och uttryck.

– Men det är andra som är elaka mot oss, muttrade Gubbens K.H. och de ska då få på nöten nästa val… om de inte får på nöten av sig själva… Kan du inte fixa ett riktigt pensionärsparti, ett som inte fjantar runt på hemliga bussresor eller går i storpartiernas ledband? 

Det lovade Gubben, tackade för gröten, tog på sig storvästen och drog till skogs. Fast idag var ambitionen bara att ha en skön dag och kanske få hem lite vinterved.

Vilopaus

Vilopaus

Huggare på väg

Huggare på väg

 

13 tankar om “Elaka huggare med sköna ambitioner

 1. Hej Gubben.
  Åh så härligt du har där på din stock tillsammans med din vapendragare sågen! Välslipad och alert .Det där med ett parti lät ju rätt intressant Gör så med folket från Rämen så blir det bra för oss alla då. . Skall rösta på er Ha det så maffigt i skogen men akta armar och ben för sågen Alfons Åberg var försiktig med den i alla fall och det gcik bra

 2. Hej igen Gubben. Ville bara önska er en skön och vacker Alla helgons dag med många tända ljus på våra kyrkogårdar… skall ner vi med och tända lyktan. Fin tradition tycker jag när det lyser så där.Partiet kan ju vänta bordlägg det ett tag är ju rätt vanligt med sådana saker eller återremiss på det kanske. Du hinner.

 3. Det var väl inte så bara det 🙂 PS. Gröt är gott. Och förresten vill jag bara säga att det är besvärsligt att kommentera här i wordpresslandet när man måste logga in. Det är alltså bara jag – Baronessan!

  • Aj tusan, är det så svårt… trodde att det bara var att tycka till! Men, om du byter till WordPress så är det enkelt 😀
   Och så roligt att du ändå lyckades!

 4. God måndag på dig Gubbe! Hur går det med skogsbruket? Såg du bilden på älgen som blev slagen av en tallstam och klämdes fast och dog ett enda träd på stort område och det klipper älgen måste vara höjden av otur,

  • God måndag på sig själv! Nä missade den stackarn! Han fick ingen god måndag minsann. Får väl hoppas att han var gammal och önskade sig inget bättre än att få vandra till de sälla markerna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.