Politiskt beslutat feministiskt bakverk

Efter att Gubben, trots ett jättekryss framför sitt tydligt textade namn på X-partiets valsedel, med en hårsmån missade en plats i EU-parlamentet har de övriga gubbarna i gubbrådet beslutat göra en storpolitisk insats i det lokala formatet.

Först har de beslutat att de inte kan besluta sig för var de i fortsättningen ska ha sina torsdagsmöten. De två alternativen, C-G:s snipa respektive hönshuset hemma hos Arto i Utrippan kommer alltså båda att gälla. Eftersom de rent praktiskt inte kan gälla som mötesplats samtidigt (vilket annars varit önskvärt) kommer gubbrådets mötesplats var fjärde torsdag vara i hönshuset i Utrippan.

– En enkel beslutsvånda i sann EU-anda som kommer att göra stor nytta i beslutsprocessen, framhöll Arto som avgörande skäl för beslutet att inte besluta i lokalfrågan.

Sedan har de beslutat att inga frågor får avgöras så länge som ingen lobbyist bidragit med seriöst vinklade men ändå synbart neutrala beslutsunderlag. Detta betyder t.ex. att inga kanadagäss får jagas om inte gåsen själv först fått påverka rådet. Hur detta ska gå till är upp till gåsen.

Det tredje beslutet blev en överraskning för alla inblandade. Gubbarna beslutade nämligen att ta ett feministiskt initiativ. Så nu kommer nakenbilderna på fru Sunesson att spikas upp i såväl snipan som i hönshuset. Till vilken nytta begrep ingen av dem.

Men det viktiga är ju att vi är feminister, propagerade C-G. Och alla höll med utom Arto som gärna är feminist men då med andra bilder;

– Vad är det för fel på Leilas bak???leilas bak

4 tankar om “Politiskt beslutat feministiskt bakverk

  1. Efter moget övervägande beslutade jag mig till sist för att ta ett maskulint initiativ och sega mig upp ur bingen, och så hamnade jag på din blogg (igen). Sedan till frukost känner jag för två smörgäss. Men helst inte med kött från kanadagäss som pålägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.