Vita heterosexuella män har en plan

Det nattliga mötet i Gubbrådet och utarbetandet av en strategi för att möta riskobjektet ”vice statsministern” hade tagit på krafterna. Därför var det var en trött Gubbe som följde med Urax på dagens morgonpromenad – men det spelade mindre roll eftersom jycken hittar runt utan hjälp av sin husse.

Visst, Gubben var trött, men han var nöjd också. Nattens diskussioner hade ganska snart hamnat i det strategiska valet mellan att antingen

1) konvertera alla män med normal (se * nedan!) könsdrift till något i bokstavskombinationen HBQT eller

2) informera att det troligen är Åsa som har alla bokstavskombinationerna (utom I och Q förstås).

Alternativet 1) föll direkt eftersom inte ett enda fruntimmer i hela Rämshyttan är så feministtokig att hon skulle acceptera något så dumt.

Och alternativ 2) skulle utan vidare köpas av de 93 % av befolkningen som redan begripit hur illa det är ställt. Gubbarna förlitar sig alltså på att de flesta är helt vanlig normala människor som inte delar upp världen i vita heterosexuella män och övriga (vilka de då må vara?).

Urax ylar över sakernas tillstånd

Urax ylar över sakernas tillstånd

Om något ändå skulle gå snett kommer gubbarna att ta på sig skyddskläder och under ledning av Mj Kronwreck kidnappa riskobjektet, utösa regeringskris och därmed rädda hela Rämshyttan med alla sina utbyar inklusive Tuna Hästberg och Motala.

*) Normal = vanlig, gängse i motsats till abnormal, avvikande  

4 tankar om “Vita heterosexuella män har en plan

  1. Hej Civilingenjören!
    Jo visst. Det gäller att hänga med. men det är ju inte så svårt längre. Det mesta är ju så förutsägbart 🙂 – dock inte Urax! Han skiter minsann på de mest oväntade ställen! Som i går. Då sket han i Borlänge – något som Gubben borde gjort själv för flera år sedan !

    • Jag förstår dig fullständigt – dom jag själv fick från Värmland beter sig helt galet… har ingen koll alls på hur de hamnar… skriver jag Urax så blir det Jämtin för att ta ett exempel. Inte konstigt att urax är lite sur 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.