Ska morgonpigg gröt rädda Lövén?

Gubbarna i rådet trodde att de var morgonpigga och därmed helt enastående effektiva. Därför slogs Gubben av häpnad när Jämtinskans taxi anlände på gårdsplan redan kvart över sex i morse!

– Lugn Gubben, jag ska först springa i exakt en timme, sedan sammanställa gårdagens besvikelser vilket tar resten av dagen. Kan du samla gubbrådet till klockan 1900 prick? (Karin såg oförskämt pigg ut om än lite bekymrad).

Det lovade Gubben och drog förfärat iväg på sin hundrunda som brukar ta mellan 35 och 55 minuter. Att sammanställa gårdagens besvikelser brukar han göra på toa… gott om tid alltså!

Undrar vad Jämtinskan vill, tänkte Gubben där han strosade fram på grusvägen vid dammen. Och kommer verkligen alla aliansledare till krismötet? Å andra sidan kan nog gubbarna fixa det mesta. Bara det inte handlar om att packa överlevnadsväskan åt Åsa och Gustav. Eller flytta Fjollträsk till Rämshyttan.

Förmodligen är det något av hotet från SD, olyckan Sjöstedt eller ännu värre det från rymdvarelserna Romson/Fridolin. Men det där med att bjuda in alliansledarna till mötet bekymrade Gubben… Hon är väl inte ute efter att fälla ännu en partiledare?

Nä,nu ska det bli gott med lite morgonpigg gröt, eller hur Urax?  

4 tankar om “Ska morgonpigg gröt rädda Lövén?

  • Hej Nisse,
   Alltid lika roligt att få dina kloka synpunkter. Läget är onekligen intressant – och som du vet så gillar jag att driva med makthavarna – nuvarande ledning kommer inte heller undan 😀

 1. Hej Gubben jag letar bokstäver precis som du trodde väntar på att få pek och långfinger på vänster hand i skick som nytt en månad till så skall det med vara i hyfsad form den högra är fixad och sjukgymnastiserar sig så den är rätt ok med
  Hoppas ert möte gick bra Ja vad du gör Gubbe så flytta inte Rämen i jösse namn för du vet väl att ”vi flytt int” Ses längre fram om det rer sig

  • Ja, men det var då för väl! Dom bokstäver jag har kommer från Värmland. Lite dialektala men fullt läsbara 🙂
   Om jag flyttar Rämen så blir det hem till Småland – så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: