Bara en barbröstad militärkupp kan nu rädda landet

Nu var goda råd dyra! I alla fall för Lövén där han hängde synnerligen löst uppstroppad och dinglande i C-G:s snipa. Hela hans hopp stod nu till att Gubben skulle ingripa och se till att han snarast fick fast mark under fötterna. Och Gubben var naturligtvis angelägen (som alltid helt utan ambition till egen vinning!) att reda ut situationen.

Gubben insåg att det var helt uteslutet att försöka stoppa Mj Kronwrecks operation. Denne fick fortsätta att lägga spärreldar och hålla den lede Fi fångad i farkosten. Gubben ringde istället till ÖB Sverker Göransson och meddelade att hemvärnet lyckats med det som försvarsmakten inte klarat – att faktiskt fånga in en farkost!

– En oerhört allvarlig kränkning av rikets territorium, jag tar med mig Hultqvist och kommer!

Det stod nu inte på förrän försvarsledningen hade upprättat sig högkvarter på Människoudden i Rämshyttan. Major Kronwreck vägrade inte oväntat att bli avlöst utan såg till att hans hemvärnspluton hade full koll på närskyddet, inklusive den högt upp dinglande farkosten. Majoren vägrade också envist att acceptera att det skulle vara landets statsminister som var fånge i snipan och bokstavligen hängde på en skör tråd…

Till Människoudden anlände nu också taxibilarna från Romme flygplats med samtliga riksdagens partiledare. Utom Mattias från SD naturligtvis. Han blev förvisad till Tovningsklubben, som samlat alla sina tovare till ännu en av sina fosterlandsbevarande kulturaktivitet, och där Mattias nu övertalades att mannekänga den nya kollektionen helsvenska underkläder…

Nu handlar alltså allt om att få Kronwreck att acceptera läget. Att få honom att släppa ner Lövén på fast mark. MEN detta syntes för tillfället lika omöjligt som att få Åsa Romson att sluta måla sin båt med miljövidrig bottenfärg.

Så, med både ÖB Göransson och försvarsminister Hultqvist på plats, är det mycket som talar för att major Kronwreck driver detta till landets första militärkupp i modern tid. En kupp där Tovningsklubben bidrar med avklädda och barbröstade sanningar!

Gubbens utmaningar är nu enorma!!!

revolutionen

2 tankar om “Bara en barbröstad militärkupp kan nu rädda landet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.