Vem fan vill ha ansvar?

Det gick naturligtvis åt pipan. Fullständigt. Gubben gjorde visserligen vad på honom ankom. Och major Kronwreck. Men resten av gänget spårade ur kapitalt.

Så nu råder full kaos på Människoudden. Lövén, som borde ha fast mark under fötterna, svävade runt i skyn i en snipa utan styråra. Inte nog med det. I förpiken satt Åsa Romson och rabblade samma ramsa osammanhängande om och om igen; – Jag är Åsa, vice Åsa, jag är inte arg. Jag är glad och stolt, jag tog ansvar…  Och på akterdäck låg Gustav Fridolin i fosterställning och gnydde något om succé och framgång och ansvar…

Försvarsledningen, med Hultqvist i spetsen, höll presskonferens och meddelade att den infångade farkosten nu hade identifierats som en främmande förhandlingslösning utan motpart men med stort ansvar.

Oppositionsledarna, Annie, Anna, Göran och Janne, hade snott Artos Rover och irrat bort sig på småvägarna i skogarna runt Idkerberget. Men detta naturligtvis under fullt ansvar för sin vilsna benägenhet.

SD-Mattias lyckades rymma från damerna i Tovningsklubben. Olyckligt nog i bara mässingen men ändå med fullt ansvar.

Gubben och Kronwreck var på sitt håll och å andra sidan nöjda med att helt slippa ansvar och överlämna det hela i Konungens trygga händer.

3 tankar om “Vem fan vill ha ansvar?

 1. Irrande partiledare – svävande statsminister – naken (frusen) SD-are. Endast verkligheten
  kan överträffa fantasin. Bra försök Gubben!

  • Hm, trodde aldrig att Lövet skulle ljuga… men nu står han där och administrerar borgarnas budget som han bara förrgår meddelade att han aldrig skulle göra. Ja ja, så går det när man inte lyder Gubben 😀

   • Hej Gubben
    Vet inte om Löfven ljög. Han ändrade sig när han förstod vad som var färde. Om han avgick kanske moderaternas företrädare skulle få frågan om att bilda regering. Det var de rödgröna som var störst i valet. Någon jävla ordning får det va.. Han gjorde det enda rätta när sandlåda och cirkus flyttade in i riksdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.