Lövén gjorde succé i dambastu

-Nåja, tänkte Gubben, det kan väl inte bli värre av en liten stunds kulturell bildning hos tovningsklubben – men han hade ju underskattat damernas kapacitet tidigare! Och eftersom även Urax verkade fundersam så fanns där ändå en liten känsla av ankommande katastrof i skallen hos Gubben. Vad Urax egentligen tänkte är oskrivet – möjligen funderade han över om ett hussebyte skulle kunna ge vissa fördelar.

Det ingen av dem insåg var att flygplanet som just passerade över gården i Rämshyttan för att fortsätta förbi Tuna Hästberg upp mot Idkerberget och Romme Hed innehöll en ex statsminister. Och denne senare ringde Gubben och konstaterade ”att det i skogarna mellan Idkerberget och Rämshultegården finns hur mycket ledigt mänskligt utrymme som helst”. Glesbygden är fantatsisk!

Först vid morgonpromenaden dagen efter fick Gubben besked. Det var C-G, vars alltid lika välinformerade lilla munläder, Lisa-Louise, som hade avslöjat händelseförloppet. Och C-G hade nu samlat gubbrådet för en extra konferens.

Och vilken historia! Damerna i Tovningsklubben hade tydligen helt charmats ner av Lövet som visade sig vara en hejare på att tova till folk. Vem kunde tro det? Men vad var det mot vad som sedan inträffade? Nu är ju detta en anständig blogg så inga detaljer avslöjas.

Det hade i alla fall varit ett jävla liv som hörts ända ut till Utrippan och när Lövet började mannekänga i tovade kalsingar och viftat runt i en ruskig dans för att testa vilka vantar som kunde tova till SD-gänget och alla alliansledarna bäst såg damerna det som säkrast att låsa in sig i bastun… Men roligt var det!!!

Som sagt: Vem kunde tro att denne trygge fackföreningsman kunde leva sådan rövare. Gubbarna blev så imponerade att de enigt beslutade att göra Lövet till hedersmedlem i gubbrådet!

Full fart i dambastun

Full fart i dambastun

3 tankar om “Lövén gjorde succé i dambastu

  1. Bra bild av tovingsklubben!! Jag håller inte för troligt att Urax funderar på hussebyte. Han funderar nog på vart snön tog vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.