Barnfientligheten sprider sig i byn

Gubben hade hoppats att få lugn och ro under helger och mellandagar. Men tusan heller! Den där jädrans spolingen Gustav F Ridolin har mage att framföra synpunkter på skolpolitiken. Den är inte alls bra, påstår den nytillträdde skolnämndsorföranden. Och nu vill han ha med sig alliansen i denna attack mot barnen.

Gubbrådet är självfallet mycket bekymrat över detta politiskt inkorrekta utspel och menar att vi, i vårt samhälle inte  ska behöva stå ut med sådan otäck och barnfientlig propaganda. De minns ju hur illa det var när sossarna kritiserade bostadspolitiken – maken till hyresgästfientlig agitation har väl aldrig tidigare förts i byfullmäktige. Det var nästan lika illa som när alla sjuka och åldringar angreps när KD hade mage att komma med synpunkter på vården. Alltså, va? Tala om att ha en fientlig syn på sjuka och gamla! Usch!

Nästa gång är det väl någon som blottlägger en främlingsfientlig inställning genom att ha synpunkter på integrationspolitiken också! Vad är det för samhälle vi har fått? Men Gubbrådet kommer att ta tag i problematiken. Redan på torsdagsmötet… Sven W Olter är inbjuden som representant för det rakryggade försvaret för Stalins kommunistiska illdåd mot mänskligheten. Där finns ingen fientlighet alls – bara kändismys!

6 tankar om “Barnfientligheten sprider sig i byn

    • Nja, satsade ett tag på att bli helgon, St Gubben, men inträdeskraven avskräckte. Så i avvaktan på nya karriärsidéer är det gubbrådet som gäller 🙂

  1. Att skolan håller på att gå åt pipsvängen tycker även jag. Lärarna bara administrerar och står i.
    Eleverna får klara sig själva så ”gott” det nu går

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.