Ska flaskor och höga trattar ge regeringen torra fötter?

Visst, alla på stranden är av den sorten att varje fest är en fest för lite. Men nu började t.o.m. dessa ystra tovor och frustande gubbar få nog. Alla törnade därför in i omklädningshytterna och friden spred sig över stranden. Det var endast unge Charles som var vaken. Han spankulerade utmed stranden och spanade ängsligt ut över Gösjöns kvällsblanka vattenspegel efter något livstecken från Arto.

Charles sparkade irriterat till en tomflaska i vattenbrynet. – Det är väl fasen att folk måste skräpa ner på detta viset, men va i helgona är detta? Han böjde sig ner och pillade ivrigt upp korken, ty detta var ett meddelande…flaskpost

”HEJ PÅ ER GUBBAR! NI ANAR INTE HUR MÅNGA TOKAR HÄR FINNS. OCH ALLA HAR DE TAGIT SIG VATTEN ÖVER HUVUDET… JAG MÅR BRA OCH HAR DE MEST FÖRBLUFFANDE SAMTAL. ETT AV DESSSA VAR MED STEFFE  L. ÖFVÉN MINSANN. HAN GAV MIG EN MYCKET PEDAGOGISK BILD AV LÄGET.

LIVET ÄR SOM EN TRATT, SA HAN. ALLT SOM HÄLLS I SKA SJÄLVFALLET UT DÄR NERE I PIPEN. OCH NU HAR VI POLITIKER FATTAT ATT OM MAN HÄLLER I SÅ ATT DET RISKERAR RINNA ÖVER SÅ… SÅ BYGGER MAN SJÄLVFALLET BARA PÅ UPPTILL… MED TÄLT OCH PENGAR. GÄRNA EN OCH ANNAN ARTISTGALA OCKSÅ… JIPPON FÅR ALLTID FOLK ATT FÖRSTÅ… KOMMER UPP NÄR JAG FÖRSTÅTT VAD STEFFE MENAR.

P.S: SKICKA NER MER SNUS!!!”

tratt-av-rostfritt-stal-for-staende-sakerhetskarl-20

3 tankar om “Ska flaskor och höga trattar ge regeringen torra fötter?

  1. Ping: Flaskpost med ”fixar allt” -recept | Gruvmor i Stråssa

    • Det tror jag också! Det verkar ju som om våra beslutsfattare börjat fatta hur det är ställt – nu ska de bara våga gå upp ur sjön, ut på stranden och börja tala klarspråk 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.