Mognadsprov ska avslöja faktaresistens på glädjehus

Nu föreslår demokratiutredningen i Rämshyttan att rösträttsåldern höjs till 66 år. Detta för att möta den alltmer utbredda faktaresistens som särskilt drabbar yngre delen av befolkningen, de s.k. prepensionärerna.

”Men det ska finnas en möjlighet för de mellan 36 och 66 att ändå få rösta” meddelar utredaren Olle W Ästberg. ”Vi föreslår ett mognadsprov i vilket ett antal teoretiska och praktiska uppgifter. De som klarar godkänt får då en tillfällig röstsedel som gäller närmast kommande val”

Anledningen bakom mognadsprovet är (förutom den faktaresistens som brett ut sig) de märkliga valresultat som inträffat under senare tid samt alla märkliga dumheter politikerna ställt till med de senaste åren. ”Folk måste fås att begripa att de ska rösta fram ett byråd som kan regera…” för att citera Olle W Ästberg.

Vilka praktiska uppgifter som ska ingå i mognadsprovet avslöjas inte men det ryktas att flickorna i Idkerberget är inblandade i en testverksamhet som ska genomföras inför nästa val. demokratirådet

Demokratirådet… O W Ästberg kliar sig i förståndet

6 tankar om “Mognadsprov ska avslöja faktaresistens på glädjehus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.